8:30 – 8:55
Registrations

Tea & Expo

9:00 – 9:05
Welcome Speech

Keynote

9:05 – 9:55

Sami Rahman
Head of Data Engineering
Penguin Random House

Stream 1
Orchard 1

Stream 2
Orchard 2

Pre-function Area One

PEOPLE / PROCESSES
TOOLS AND TECH

9:55 -10:15 + 5mins Q&A

Raj S
Senior DevOps Engineer
Tesco

9:55 -10:15 + 5mins Q&A

ENTERPRISE DB

9.55 – 10.45

Deepak Selvaraj
Director – DevOps and Quality Engineering
Engine Group

10:20 – 10:40 + 5mins Q&A

Ankur Sharma
Product Manager
Payments and Banking BCB Group

10:20 – 10:40 + 5mins Q&A

Markandey Pathak
Senior Associate
JP Morgan and Chase

Amber Cronin
Junior DevOps Engineer
Engine Group

Networking and Exhibition

10:45 – 11:15

11:15 – 11:35 + 5mins Q&A

Elizabeth O’Neill
Head of Projects and Change
Charities Aid Foundation

11:15 – 11:35 + 5mins Q&A

Govind (Jawahar Govindaraj )
Chief Technologist – Head of Low-code / No-Code Platform EngineeringScadea (Banking & Fintech)

11:15 – 12:05

“”

11:40 – 12:00 + 5mins Q&A

Linear B

11:40 – 12:00 + 5mins Q&A

Christopher Stura
Director
PWC

12:05 – 12:25 + 5mins Q&A

Domantas Jackūnas
Head of Engineering
Myrecovery.ai

12:05 – 12:25 + 5mins Q&A

Jason Maude
Chief Technology Advocate
Starling Bank

12:05 – 12:55

ENTERPRISE DB

12:30 – 12:50 + 5mins Q&A

12:30 – 12:50 + 5mins Q&A

Lunch & Expo

13:00 – 14:00

STRATEGY AND MANAGEMENT

14:00 – 14:20 +5 mins

Larry Maccherone
Senior Director, DevSecOps Engineering
Contrast Security

14:00 – 14:20 +5 mins

Chris Jeffrey
Global Partners, Sr Cloud Solution Architect
Microsoft

14:00 – 14:50

Linear B

14:25 – 14:45 +5 mins

Spyridon (Σπυρίδων) Maniotis
Head of DevOps
Capco

14:25 – 14:25 +5 mins

14:50 – 15:10 + 5mins Q&A

14:50 – 15:10 + 5mins Q&A

Antonio Paulino
Global Head of Technology
Resource Management

14:50 – 15:40

“”

15:15 – 15:40 + 5mins Q&A

“”

“”

15:15 – 15:40 + 5mins Q&A

“”

Tea & Expo

15:40 – 16:10

Keynote

16:10 – 17:00

“”

“Linear B”

Close

17:00 – 17:25

Menu